Rólunk

Az Amaril webshop üzletünk 2011-ben jött létre a 2008 óta sikeresen működő Béva-Ker Kft. ágazataként, hogy a világ vezető cipőmárkáit, illetve bőráru kiegészítőit kínálja az igényes vásárlók részére. A folyamatosan frissülő és a trendeknek megfelelő termékválasztéknak köszönhetően, mind a konzervatívabb stílust preferálók, mind a fiatalos stílust kedvelők megtalálhatják az ízlésüknek megfelelő terméket.
Az általunk forgalmazott márkák már a világpiacon is bizonyítottak; minőségben és ár-érték arányban egyaránt kiváló értéket képviselnek: Alfio Raldo, Asso, Bugatti Shoes, Emporio Valentini, Jana, Marco Tozzi, Pierre Cardin, Rialto, Rieker, s.Oliver, Siesta Shoes, Tamaris.

Az Amaril webshop azzal a céllal jött létre, hogy gyors-egyszerű - és kényelmes megoldást kínáljon a cipő, bakancs, csizma, papucs és egyéb divat-kiegészítők szerelmeseinek. Virtuális kirakatunkban az egyszerű tájékozódásra törekedtünk, ahol kockázatmentesen megrendelheti termékeinket, mivel kizárólag első osztályú árucikkeket forgalmazunk élvonalbeli gyártóktól.

 

BÉVA-KER Kft.
4800 Vásárosnamény
Kossuth u. 2.
Adószám: 14321584-2-15